Home » Bezoek het GR8 Coffee Festival 2024 in Zagreb in Kroatië

Heb je je ooit afgevraagd waar je het beste kopje koffie ter wereld kunt vinden? Of ben je gewoon op zoek naar een heerlijke dag vol koffieplezier? Goed nieuws! Het populaire GR8 Coffee Festival komt in 2024 naar Zagreb, Kroatië.

Van 23 tot 25 mei 2024 wordt het GR8 Coffee Festival in Zagreb, Kroatië, dé plek waar koffieliefhebbers samenkomen.

Ontdek hieronder alles wat je moet weten om het koffiefestival bij te wonen!

Over het GR8 Coffee Festival

GR8 Coffee Festival Zagreb logo
GR8 Coffee Festival

Bij het GR8 Coffee Festival kun je het beste denken aan een waar koffie-walhalla, waar alles draait om deze heerlijke drank.

Het is dé plek waar koffieliefhebbers en experts samenkomen om te genieten van de cultuur, innovatie, technologie, passie en gezelligheid die achter een simpel kopje koffie schuil gaat.

Maar het festival biedt meer dan alleen koffie. Je kunt ook de beste theeën, chocolade, sterke dranken en ambachtelijke bieren proeven en ontdekken.

GR8 Coffee Festival in Zagreb

Uitzicht op Zagreb in Kroatië

Van 23 tot 25 mei 2024 zal het GR8 koffiefestival in Zagreb in Kroatië plaatsnemen. Het koffie festival vindt plaats in Paviljoen 9 van de Zagreb Fair.

Silvana Fanjek, directeur van het GR8 Coffee Festival zei:

“Ik vind dat Zagreb, zowel qua cultuur als toerisme, echt thuishoort op de internationale kaart van evenementen, net zoals ’s werelds grootste industriële evenementen”.

Drie dagen lang plezier

Drie dagen lang dompel je jezelf onder in een levendige sfeer vol nieuwe geuren en smaken tijdens een scala aan activiteiten. Denk aan proeverijen, praktische workshops, een Latte Art Show, een Coffee Cocktail Show en nog meer verrassingen.

Man proeft koffie tijdens GR8 Coffee Festival Zagreb

Ook de Barista Challenge Show belooft een aromatisch spektakel te worden. Hier tonen topbarista’s hun vaardigheden onder het oog van een internationaal erkende jury van de SCA (Speciality Coffee Association).

En mis zeker de kookshow van de beroemde Kroatische chef-kok David Skoko niet, die een gastronomische ervaring zal bieden!

Eerbetoon aan Marokko

Naast boeiende lezingen, interactieve workshops en wedstrijden hebben de organisatoren ook tal van verrassingen in petto. Denk aan inspirerende experts uit binnen- en buitenland.

Ook zal het gastland, Marokko, worden geëerd met een unieke groene thee ceremonie, zoete lekkernijen en dadels om van te genieten.

Tickets GR8 Coffee Festival in Zagreb

Geserveerde kop koffie tijdens GR8 Coffee Festival

Dus of je nu een fervent koffieliefhebber bent, een kenner, een koffie purist, of simpelweg begint aan je ontdekkingsreis in de wereld van koffie, het GR8 Coffee Festival in Zagreb heeft voor ieder wat wils!

Mis dit unieke koffie festival niet en scoor nu je tickets via entrio.hr of gr8coffeefestival.com.

Up-to-date blijven met de laatste evenementen en nieuwtjes uit Kroatië? Volg dan onze Facebookpagina en houdt het Kroatië archief in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *